Dit event is voorbij.

Speel je al langer met de gedachte om te gaan zingen? Ben je benieuwd hoe de dirigent de barokmuziek interpreteert? En hoe die nieuwe accenten hoorbaar zijn voor het publiek?

Op maandag 25 maart 2019 ben je vanaf 19.45 uur van harte welkom om vrijblijvend een open repetitieavond van het koor bij te wonen en de sfeer te proeven. Tijdens deze avond repeteren we alle koralen en koorwerken van het muziekstuk “Matthäus Passion” van J.S. Bach. De prachtige basiliek waar de open repetitie plaatsvindt is ook de locatie van de uitvoering op woensdag 17 april.

Kempenkoor heeft plaats voor enthousiaste tenoren, bassen en hoge sopranen. Ook al zing je zelf misschien een ander koorrepertoire, wellicht maak je die avond kennis met facetten van het zingen die je nog niet kende. Maar ook zonder zangambities ben je van harte welkom op 25 maart!

Je hoeft je niet aan te melden; de toegangsdeur is open. We lenen tekstboekjes uit en de dirigent zal een korte toelichting geven. Tijdens de pauze is koffie te verkrijgen. Vanuit een stand reiken we informatie uit en vertellen we jou graag meer over ons koor en dit machtige koorwerk.

Voor meer informatie: www.matthauspassionoirschot.nl.