Concertagenda

Snuffelmarkt 15 maart

15 maart @ 11:00 - 15:00

Snuffelmarkt!

De 32e editie van de jaarlijkse Snuffelmarkt vindt plaats op zondag 15 maart 2020 van 11.00 – 15.00 uur in Gemeenschapshuis D’n Bond, Rapportstraat 29 in Veldhoven.
Entree: 1 euro.

Het aanbod is zeer gevarieerd dus er is voor elk wat wils!
Wie bruikbare spullen (nog in goede staat!) beschikbaar wil stellen, kan telefonisch een afspraak maken via nummer 040 – 253 8518. De spullen worden dan 14 maart opgehaald (we nemen geen grote meubelen, tv’s, computers of witgoed aan)

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kun je luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht. Solisten die avond zijn Rianne Wilbers (sopraan) en Peter Vos (tenor)

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link
Jongeren t/m 16 jaar: 5 euro | regulier: 15 euro

Algemene website Stichting Matthäus Passion

Matthäus Passion Oirschot 2020

8 april @ 19:30 - 22:45

Traditiegetrouw zingen wij op de woensdag vóór Pasen de Matthäus Passion in de prachtige basiliek van Oirschot. De 16e editie zal plaatsvinden op woensdag 8 april 2020. Samen met een barokorkest, jongenskoor en topsolisten belooft het weer een bijzondere uitvoering te worden.

Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot

Met medewerking van:

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link!
Prijzen starten vanaf 21 euro.
Je kunt ook terecht bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt in Oirschot
(di t/m za tussen 10.00 – 16.30 uur)

Algemene website Stichting Matthäus Passion