Concertagenda

Op zondag 22 december brengen brengen wij samen met Veldhovens Mannenkoor een sfeervol Kerstconcert.

Locatie: Caeciliakerk, Dorpstraat 18, Veldhoven
Aanvang: 14.00 uur
Gratis entree (we zullen u echter om een vrijwillige bijdrage vragen. Zie hieronder voor meer informatie)

Kempenkoor staat onder leiding van Cees Wouters, het Veldhovens Mannenkoor heeft Rob Jacobs als dirigent. De begeleiding op de piano wordt verzorgd door Ad Broeksteeg.

Goed doel
In de pauze en na afloop van het concert kunt u worstenbroodjes, koffie, thee, glühwein en chocomel kopen. Tevens zal er een kerkdeurcollecte gehouden worden om dit concert te realiseren. Volgens traditie van het Veldhovens Mannenkoor gaat de netto opbrengst vervolgens naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Wereld Vredesvlam Veldhoven (World Peace Flame – Veldhoven). Deze stichting streeft naar het realiseren van een monumentale Wereldvredesvlam in Veldhoven, een monument om elkaar te ontmoeten en daarmee een brug naar vrede te slaan, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, seksuele geaardheid, religie of geloofsovertuiging.

We hopen u op 22 december in de Caeciliakerk te ontmoeten!

Hoogtepunten Matthäus Passion 2020

6 april 2020 @ 20:00 - 22:00

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kunt u luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht.

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen (gemeente Nuenen)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop:
Op 2 januari 2020 start de kaartverkoop via deze link.
Kinderen t/m 16 jaar: 5 euro | Regulier: 15 euro

Algemene website Stichting Matthäus Passion

Matthäus Passion Oirschot 2020

8 april 2020 @ 19:30 - 22:45

Traditiegetrouw zingen wij op de woensdag vóór Pasen de Matthäus Passion in de prachtige basiliek van Oirschot. De 16e editie zal plaatsvinden op woensdag 8 april 2020. Samen met een barokorkest, jongenskoor en topsolisten belooft het weer een bijzondere uitvoering te worden.

Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot.

Kaartverkoop:
Vanaf 15 november (10 uur) kunt u kaarten kopen via deze link! Prijzen starten vanaf 21 euro.
U kunt ook terecht bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt in Oirschot (di t/m za tussen 10.00 – 16.30 uur)

Algemene website Stichting Matthäus Passion