Concertagenda

Open repetitie Matthäus Passion

9 maart @ 19:45 - 22:15

Op 9 maart repeteren wij voor de uitvoering van de Matthäus Passion in Oirschot (uitvoering op 6 en 8 april).
Het wordt een interessante en interactieve avond voor wie wil kennismaken met dit werk en voor wie met de gedachte speelt om te gaan zingen. Ook zonder zangambities bent u van harte welkom.

De toegangsdeur is de hele avond open en in de pauze staat een kopje koffie voor je klaar!

Zie deze link voor meer informatie.

Snuffelmarkt 15 maart

15 maart @ 11:00 - 15:00

Snuffelmarkt!

De 32e editie van de jaarlijkse Snuffelmarkt vindt plaats op zondag 15 maart 2020 van 11.00 – 15.00 uur in Gemeenschapshuis D’n Bond, Rapportstraat 29 in Veldhoven.
Entree: 1 euro.
Het aanbod is zeer gevarieerd dus er is voor elk wat wils!

Heb je bruikbare, schone spullen (mits in goede staat!) die je kwijt wil, dan kan je telefonisch een afspraak maken via nummer 040 – 253 8518 (of op 14 maart op 06 – 1087 4552). De spullen worden dan 14 maart volgens afspraak bij je opgehaald.
We nemen echter geen grote meubelen, tv’s, computers of witgoed aan.

Alvast bedankt!

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kun je luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht. Solisten die avond zijn Rianne Wilbers (sopraan) en Peter Vos (tenor)

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link
Jongeren t/m 16 jaar: 5 euro | regulier: 15 euro

Algemene website Stichting Matthäus Passion