Concertagenda

Op zondag 22 december brengen brengen wij samen met Veldhovens Mannenkoor een sfeervol Kerstconcert.

Locatie: Caeciliakerk in Veldhoven
Aanvang: 14.00 uur

De entree is gratis. We zullen u echter om een vrijwillige bijdrage vragen voor het goede doel Wereld Vredesvlam Veldhoven (World Peace Flame).

Hoogtepunten Matthäus Passion 2020

6 april 2020 @ 20:00 - 22:00

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kunt u luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht.

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen (gemeente Nuenen)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop:
Op 2 januari 2020 start de kaartverkoop via deze link.
Kinderen t/m 16 jaar: 5 euro | Regulier: 15 euro

Algemene website Stichting Matthäus Passion

Matthäus Passion Oirschot 2020

8 april 2020 @ 19:30 - 22:45

Traditiegetrouw zingen wij op de woensdag vóór Pasen de Matthäus Passion in de prachtige basiliek van Oirschot. De 16e editie zal plaatsvinden op woensdag 8 april 2020. Samen met een barokorkest, jongenskoor en topsolisten belooft het weer een bijzondere uitvoering te worden.

Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot.

Kaartverkoop:
Vanaf 15 november (10 uur) kunt u kaarten kopen via deze link! Prijzen starten vanaf 21 euro.
U kunt ook terecht bij het Toeristisch Informatie Punt aan de Markt in Oirschot (di t/m za tussen 10.00 – 16.30 uur)

Algemene website Stichting Matthäus Passion