CULTUUR-ONDERNEMEN

CULTUUR ONDERNEMEN MET ONS?

Heeft u een idee voor een cultuurproject of wilt u iets met Kempenkoor ondernemen? De concertmanager wil graag de mogelijkheden met u onderzoeken. Voorbeelden:

• Uitvaartverzorger Verstappen van Yardengroep uit Geldrop organiseert jaarlijks een herinneringsconcert. Kempenkoor heeft in dit verband de muzikale intermezzo’s verzorgd met vooral troostvolle muziek, zoals de ‘Cantique de Jean Racine’ van G. Fauré en het slotkoor uit de Matthäus Passion.
  • Een componist die voor Kempenkoor heeft geschreven is bijvoorbeeld Jan Bosveld. De première van zijn ‘Brabantia aeterna’ is in aanwezigheid van Commissaris der Koningin H. May-Weggen uitgevoerd in het Provinciehuis te ‘s‑Hertogenbosch in het kader van het 900‑jarig bestaan van Brabant.
  • Het kerkbestuur van Oirschot organiseerde een dankjewel-concert voor alle inwoners omdat de restauratie van de Sint-Petruskerk goed verlopen was. Kempenkoor voerde De Hohe Messe in b-moll van J.S. Bach uit.

Voor boekingen of samenwerkingsprojecten kunt u contact opnemen met onze concertmanager.