U kunt Kempenkoor boeken én (gratis) sponsoren!

Kempenkoor is het ideale koor voor een grote uitvoering. We geven bij voorkeur complete uitvoeringen, maar er kunnen ook delen van koorwerken uit ons repertoire gekozen worden. Verder kunt u ons ook inhuren wanneer u wensen heeft die bij het repertoire en de unieke klankkleur van Kempenkoor passen.

Daarnaast kunt u het koor financieel steunen als donateur of door een muziekproject mee te financieren. U kunt het koor zelfs sponsoren zonder dat het u iets kost! Hoe dit alles werkt, leest u hieronder door op de desbetreffende secties te klikken.

Heeft u nog vragen over boekingen? Dan kunt u contact opnemen met onze concertmanager Frank Kerremans.
Heeft u vragen over sponsoring? Neem dan contact op met onze secretaris Dorien Felten.

Zoals hierboven al vermeld, geeft het koor bij voorkeur complete uitvoeringen, maar kunnen er ook delen van koorwerken uit ons repertoire gekozen worden.

• Voor de begeleiding hebben wij de contacten met diverse orkesten, zoals barok-, symfonische begeleidings- en harmonieorkesten en kleinere kamermuziekensembles.
  • Het koor treedt altijd met het gehele koor op, dus als gemengd koor met ongeveer 80 zangers. Daarom worden voorwaarden gesteld aan de podiumomvang, eigen bezetting en (de akoestiek van) de ruimte.
  • Uw kosten bedragen tussen € 750 en € 2.000. Genoemde bedragen zijn all-in bedragen en zijn opgebouwd uit een bruto honorarium voor de dirigent en repetitor, koorbegeleiding en uitvoeringsrechten.
  • Contracten worden per concert afgesloten.
 Kempenkoor is niet btw-plichtig.

Voor boekingen kunt u contact opnemen met onze concertmanager Frank Kerremans. Wij horen graag van u!

Wilt u iets met Kempenkoor ondernemen of heeft u een idee voor een cultuurproject? Onze concertmanager wil graag de mogelijkheden met u onderzoeken!

Voorbeelden uit het verleden:

• Een componist die muziek voor Kempenkoor heeft geschreven is o.a. Jan Bosveld. De première van zijn “Brabantia Aeterna” werd in aanwezigheid van toenmalig Commissaris der Koningin H. May-Weggen uitgevoerd in het Provinciehuis te ‘s‑Hertogenbosch in het kader van het 900‑jarig bestaan van Brabant.
  • Het kerkbestuur van Oirschot organiseerde een dankjewel-concert voor alle inwoners omdat de restauratie van de Sint-Petruskerk goed verlopen was. Kempenkoor voerde de “Hohe Messe” in b-moll van J.S. Bach uit.
  • Uitvaartverzorger Verstappen van Yardengroep uit Geldrop organiseert jaarlijks een herinneringsconcert. Kempenkoor heeft in dit verband de muzikale intermezzo’s verzorgd met vooral troostvolle muziek, zoals de “Cantique de Jean Racine” van G. Fauré en het slotkoor uit de “Matthäus Passion”.

Voor boekingen of samenwerkingsprojecten kunt u contact opnemen met onze concertmanager.

De concerten van Kempenkoor zijn projecten in eigen productie. Soms kan een beroep gedaan worden op subsidie, maar het koor blijft afhankelijk van kaartverkoop, sponsoring, donaties en bijdragen van de deelnemende zangers.

Word donateur van Kempenkoor

Wilt u – net als de leden van Kempenkoor- ambassadeur zijn van muzikaal erfgoed en voelt u zich betrokken bij het koor?
Dan kunt u als vaste donateur voor € 50,00 per jaar de vereniging ondersteunen.  Als tegenprestatie ontvangt het koorblad en krijgt u 10% korting op een aangewezen uitvoering. U mag natuurlijk aanwezig zijn bij repetities.

Een muziekproject van Kempenkoor sponsoren

Kempenkoor is een belangrijke schakel in de kunst-infrastructuur. Goede zangers vinden er een thuis. Theaters, kerken en muziekgebouwen bieden graag een gevarieerd cultuuraanbod en bedrijven vestigen zich in plaatsen waar voor hun werknemers meer is dan werk alleen. Door ons te sponsoren maakt u dit mede mogelijk!

U kunt als sponsor namelijk een muziekproject mee financieren. Als tegenprestatie bent u natuurlijk aanwezig bij het evenement van het koor en staat uw naam vermeld op de pr-uitingen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de secretaris Dorien Felten.
Alvast bedankt!

Sponsor Kliks: spek onze koorkas tijdens het winkelen!

Wij staan geregistreerd bij SponsorKliks. Via deze website kunt u tijdens een internetaankoop geld verdienen voor Kempenkoor. Dit varieert van Bol.cm en Thuisbezorgd, tot Booking.com en Coolblue. Bij een geboekte vakantie of aangeschafte wasmachine gaat er een bepaald percentage van het bedrag rechtstreeks naar Kempenkoor.

Er zijn voor u als koper dus geen extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen en zo veel geld te verdienen voor Kempenkoor!

Hoe werkt het?

• Ga naar www.sponsorkliks.com en zoek op “Kempenkoor”..
  • Zoek de webwinkel waar u wilt bestellen en klik op bestel. U wordt automatisch doorverwezen naar de desbetreffende webwinkel
  • Plaats uw bestelling

U hoeft verder niets te doen. Er wordt nu automatisch een percentage van het bedrag dat u online hebt besteedt, gestort op de rekening van het koor!
(zie eventueel deze handleiding)

Bij voorbaat hartelijk dank!