U kunt Kempenkoor boeken!

Kempenkoor is het ideale koor voor een grote uitvoering. Het koor geeft het liefst complete uitvoeringen, maar er kunnen ook delen van koorwerken uit ons repertoire gekozen worden. Daarnaast kunt u ons ook inhuren wanneer u wensen heeft die bij het repertoire en de unieke klankkleur van Kempenkoor passen.

Voor de begeleiding hebben wij de contacten met diverse orkesten (barok-, symfonische begeleidings- en harmonieorkesten en kleinere kamermuziekensembles).

Het koor treedt altijd op in de grote samenstelling (gemengd koor van ongeveer 80 zangers). Daarom worden voorwaarden gesteld aan de podiumomvang, eigen bezetting en (de akoestiek van) de ruimte.

Uw kosten bedragen tussen € 750 en € 2.000. Genoemde bedragen zijn all-in bedragen en zijn opgebouwd uit een bruto honorarium voor de dirigent en repetitor, koorbegeleiding en uitvoeringsrechten. Contracten worden per concert afgesloten.
 Kempenkoor is niet btw-plichtig.

Voor boekingen kunt u contact opnemen met onze concertmanager.