BOEKINGEN

U KUNT KEMPENKOOR BOEKEN

Componisten, theaterdirecteuren, concert managers en impresario’s opgelet. Zoekt u programma’s voor een festival of afscheid? Kempenkoor is het ideale koor voor een grote uitvoering.

Het koor geeft het liefst complete uitvoeringen, maar er kunnen ook delen van koorwerken die op het repertoire staan gekozen worden. U kunt ook ons inhuren wanneer u wensen heeft die bij het repertoire en de unieke klankkleur van Kempenkoor passen.

Voor de begeleiding hebben wij de contacten met diverse orkesten (barok-, symfonische begeleidings- en harmonieorkesten en kleinere kamermuziekensembles). Kempenkoor treedt altijd op in de grote samenstelling (gemengd koor van ongeveer 80 zangers). Daarom worden voorwaarden gesteld aan de podiumomvang, eigen bezetting en (de akoestiek van) de ruimte.

Uw kosten bedragen tussen € 750 en € 2.000. Genoemde bedragen zijn all-in bedragen en zijn opgebouwd uit een bruto honorarium voor de dirigent en repetitor, koorbegeleiding en uitvoeringsrechten. Contracten worden per concert afgesloten.
 Kempenkoor is niet btw-plichtig.

Voor boekingen neemt u contact op met de concertmanager.