SPONSORING

DONATEURS EN SPONSORS

De concerten van Kempenkoor zijn projecten in eigen productie. Soms kan een beroep gedaan worden op subsidie, maar het koor blijft afhankelijk van kaartverkoop, sponsoring, donaties en bijdragen van de deelnemende zangers.

Wilt u – net als de leden van Kempenkoor- ambassadeur zijn van muzikaal erfgoed en voelt u zich betrokken bij het koor?

U kunt als vaste donateur voor € 50,00 per jaar de vereniging ondersteunen.  Als tegenprestatie ontvangt het koorblad en krijgt u 10% korting op een aangewezen uitvoering. U mag natuurlijk aanwezig zijn bij repetities.

Kempenkoor is een belangrijke schakel in de kunst-infrastructuur. Goede zangers vinden er een thuis. Muziekgebouwen zetten de deuren open voor een gevarieerd cultuuraanbod en bedrijven vestigen zich in plaatsen waar voor hun werknemers meer is dan het werk alleen. En u – als sponsor van Kempenkoor – maakt dit allemaal mogelijk.

U kunt als sponsor een muziekproject mogelijk maken. Als tegenprestatie bent u natuurlijk aanwezig bij de evenementen van het koor en staat uw naam vermeld op de pr-uitingen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de secretaris.