SPONSORING

DONATEURS EN SPONSORS

De concerten van Kempenkoor zijn projecten in eigen productie. Soms kan een beroep gedaan worden op subsidie, maar het koor blijft afhankelijk van kaartverkoop, sponsoring, donaties en bijdragen van de deelnemende zangers.

Wilt u – net als de leden van Kempenkoor- ambassadeur zijn van muzikaal erfgoed en voelt u zich betrokken bij het koor?

U kunt als vaste donateur voor € 50,00 per jaar de vereniging ondersteunen.  Als tegenprestatie ontvangt het koorblad en krijgt u 10% korting op een aangewezen uitvoering. U mag natuurlijk aanwezig zijn bij repetities.

Kempenkoor is een belangrijke schakel in de kunst-infrastructuur. Goede zangers vinden er een thuis. Theaters, kerken en muziekgebouw zetten graag de deuren open met een gevarieerd cultuuraanbod. Bedrijven vestigen zich in plaatsen waar voor hun werknemers meer is dan het werk alleen. En u – als u ons sponsort –  maakt dit mogelijk.

U kunt als sponsor een muziekproject mee financieren. Als tegenprestatie bent u natuurlijk aanwezig bij de evenementen van het koor en staat uw naam vermeld op de pr-uitingen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de secretaris.

Sponsor Kliks: spek onze koorkas tijdens het winkelen!

Wij staan geregistreerd bij SponsorKliks. Via deze website kunt u tijdens een internetaankoop geld verdienen voor Kempenkoor. Dit varieert van Bol.cm en Thuisbezorgd, tot Booking.com en Coolblue. Bij een geboekte vakantie of aangeschafte wasmachine gaat er een bepaald percentage van het bedrag rechtstreeks naar Kempenkoor.

Er zijn voor u als koper dus geen extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen en zo veel geld te verdienen voor Kempenkoor!

Hoe werkt het?

• Ga naar www.sponsorkliks.com en zoek op “Kempenkoor”..
  • Zoek de webwinkel waar u wilt bestellen en klik op bestel. U wordt automatisch doorverwezen naar de desbetreffende webwinkel
  • Plaats uw bestelling

U hoeft verder niets te doen. Er wordt nu automatisch een percentage van het bedrag dat u online hebt besteedt, gestort op de rekening van het koor!
(zie eventueel deze handleiding)

Bij voorbaat hartelijk dank!