REPETITIES

De maandagavond is de vaste repetitieavond.

De repetitieruimte bevindt zich in Dorpshuis D’n Bond aan de Rapportstraat 29 in Veldhoven. Aanvang om 19.45 uur en einde om 22.30 uur. Telefoon 040 253 44 46.

De zitrepetitie begint met inzingoefeningen; niet alleen belangrijk om de stemspieren op te warmen, maar ook om de totale balans van het koor te voelen.

Naast de reguliere repetities zijn er studiedagen en koorscholing. Voor elke uitvoering worden een generale repetitie en een klankrepetitie gehouden.

U bent altijd van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Graag aanmelden bij het koorsecretariaat.

Overige activiteiten

Behalve repetities en uitvoeringen gaat Kempenkoor ook af en toe op concertreis. In 2009 stonden Brussel en Gent op het programma. In 2014 ging het koor naar Berlijn.

Om het sociale aspect van de vereniging niet uit het oog te verliezen worden activiteiten zoals een feest en een jaarlijkse snuffelmarkt georganiseerd.

Na elke repetitie is er een gezellige nazit waar veel zangers graag gebruik van maken.