(Kempenkoor logo)
(branding head)
(UIT-partner logo)

PDF Afdrukken E-mailadres

De samenstelling van het "vaste" koor is als volgt:

lage sopraan(S2): 15 lage tenor (T2): 7 lage bas (B2): 7 lage alt (A2): 15
hoge sopraan (S1): 15 hoge tenor (T1): 7 hoge bas (B1): 7 hoge alt (A1): 15

Bent u een ervaren zanger die een nieuwe uitdaging zoekt? U wordt van harte uitgenodigd! In het bijzonder tenor- en bas-zangers zijn welkom. Afspraak maken voor een auditie: kies [Contact], of bel het secretariaat, zie [Voorpagina].

Bovendien kan het "vaste" koor voor de uitvoering van bepaalde grotere werken worden aangevuld met projectzangers. Hebt U belangstelling om als zanger in een van onze projecten mee te doen, voor de duur van dat project? Bij sommige projecten is dat mogelijk, en dat wordt dan als zodanig bekend gemaakt. Afspraak maken voor een auditie: kies [Contact], of bel het secretariaat, zie [Voorpagina].

Reactie van een projectzanger van de Matthäus Passion 2010:

Na een heerlijke muzikale avond in Oirschot en een voor mijn gevoel geweldige uitvoering van Bach's Matthäus wil ik hierbij bestuur en leden van het "Kempenkoor" van harte danken dat ik ook dit jaar mocht meewerken aan de realisatie van dit project. De wijze waarop ik werd opgenomen in de groep mocht ik als zeer prettig ervaren. Ook het zingen o.l.v. die geweldige dirigent ons aller Cees, is een lust voor elke koorzanger. Ook hieraan blijf ik een fijne herinnering overhouden . Bij leven en welzijn hoop ik ook in 2011 weer de uitnodiging te krijgen een van de gastzangers te mogen zijn. Nogmaals mijn welgemeende dank aan allen en zeker ook aan Cees.
.

(Image)

Cees Wouters, dirigent

Ik wil met het koor kunnen boetseren.

Cees Wouters (Reusel 1955) studeerde Muziek Vakonderwijs Akte A bij Jan Matter (1985), Koordirectie (1988) en Docentschap Koristenopleiding (1991) bij Jacques Wijnen. Daarna volgde hij Orkestdirectie bij de dirigenten Jan Stulen en André Presser (D), Barokinterpretatie bij Jos van Veldhoven, en Kinderkoordirectie bij Silvère van Lieshout. Hij is initiatiefnemer en artistiek leider van de [Kempische Koorschool], een gedegen zangopleiding voor jeugdigen van 8 tot 18 jaar. Voor meer informatie zie de website van Cees: [www.ceeswouters.com]

In 2002 werd Cees vanwege zijn verdiensten voor het culturele en muzikale leven in Veldhoven onderscheiden met de cultuurpenning van de Gemeente Veldhoven.

(Image)

Hans van den Eijnden, repetitor

Hans van den Eijnden heeft na zijn studie een grote ervaring opgebouwd op het gebied van de lichte- zowel als de klassieke muziek. Momenteel is hij actief als orkestleider, als pianist/repetitor van verschillende koren, en als arrangeur. Samen met Cees Wouters vormt hij sinds 1990 de muzikaal-technische staf van Kempenkoor.

Laatst aangepast op zaterdag 04 januari 2014 21:14