MEEZINGEN?

Als projectzanger meezingen: project Matthäus Passion

Voor haar jaarlijkse concert van de Matthäus Passion is Kempenkoor nog op zoek naar tenoren die het werk kénnen. Wil jij ook genieten als zanger van een prachtige uitvoering? Zing dan met ons mee! Je krijgt een warm welkom. Het project Matthäus Passion bestaat uit 6 repetities met beide koren vanaf 6 maart 2017. De laatste repetitie is de generale repetitie met orkest en toeschouwers in Valkenswaard. Het project sluit af met dé uitvoering op 12 april 2017 in de basiliek in Oirschot. Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@kempenkoor.nl. Vermeld daarin welke koorpartij u kent. Of gebruik onderstaand contactformulier.

‘Kempenkoor, een koor om bij te zingen’

Kempenkoor repeteert op de maandagavond in Dorpshuis D’n Bond aan de Rapportstraat in Veldhoven.

De repetitietijden zijn van 20.00 tot 22.30 uur, inclusief een half uur koorscholing of stemvorming.

Werkwijze. Elk nieuw project start met studiebestanden en gescheiden partijrepetities. De laatste maanden voor de uitvoering wordt vooral gewerkt aan de interpretatie en de totale afwerking. Enkele keren per jaar worden extra repetitiedagen of –avonden gepland. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@kempenkoor.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Interesse in het vaste koor? U hoeft geen ervaring te hebben en kan enkele maanden op proef meedoen. Daarna vragen we of u een lidmaatschap wil en auditie wilt doen.

Mogelijkheden genoeg. We kijken uit naar uw komst. Tot gauw!

Meer informatie? Bel de secretaris Dorien Felten op 040 – 254 51 81.  Vragen of aanmelden kan m.b.v. dit formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)