MEEZINGEN?

‘Kempenkoor, een koor om bij te zingen’

Kempenkoor repeteert op de maandagavond in Gemeenschapshuis D’n Bond aan de Rapportstraat in Veldhoven. De repetitietijden zijn van 19.45 tot 22.15 uur, inclusief een kwartier koorscholing of stemvorming. Tijdens de koffiepauze en na afloop van elke repetitie wordt er gezellig bijgepraat aan de bar.

Werkwijze: elk nieuw project start met studiebestanden en gescheiden partijrepetities. De laatste maanden voor de uitvoering wordt vooral gewerkt aan de interpretatie en de totale afwerking. Enkele keren per jaar worden extra repetitiedagen of -avonden gepland.

Interesse in het koor? Je hoeft geen ervaring te hebben. Kom gewoon een repetitie meedoen. Daarna vragen we je pas of je lid wil worden en een stemtest wil doen. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@kempenkoor.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

We kijken uit naar je komst. Tot gauw!

Heb je belangstelling, neem dan contact op met Dorien Felten, secretaris van Kempenkoor. Dat kan per telefoon (040-2545181) of door een e-mail te sturen naar d.felten@live.nl onder opgave van je naam, adresgegevens, eventuele repertoirekennis en je stemsoort.

Of gebruik onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)