MEEZINGEN?

‘Kempenkoor, een koor om bij te zingen’

Kempenkoor repeteert op de maandagavond in Gemeenschapshuis D’n Bond aan de Rapportstraat in Veldhoven.

De repetitietijden zijn van 19.45 tot 22.15 uur, inclusief een half uur koorscholing of stemvorming. Tijdens de koffiepauze en na afloop van elke repetitie wordt er gezellig bijgepraat aan de bar.

Werkwijze. Elk nieuw project start met studiebestanden en gescheiden partijrepetities. De laatste maanden voor de uitvoering wordt vooral gewerkt aan de interpretatie en de totale afwerking. Enkele keren per jaar worden extra repetitiedagen of –avonden gepland. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@kempenkoor.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Interesse in het koor? Je hoeft geen ervaring te hebben en kan altijd eerst twee maanden op proef meedoen. Daarna vragen we of je een lidmaatschap wil en auditie wil doen.

Mogelijkheden genoeg. We kijken uit naar uw komst. Tot gauw!

Heb je belangstelling voor of wil je informatie over de workshops, het project of het koorlidmaatschap, neem dan contact op met Dorien Felten, secretaris Kempenkoor. Dat kan via e-mail naar d.felten@live.nl of per telefoon: 040-2545181 onder opgave van je naam, adresgegevens, eventuele repertoirekennis en je stemsoort.

Of gebruik onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)