Ga je online winkelen? VERGEET DAN NIET om eerst te checken of je via SponsorKliks onze koorkas kunt spekken! Ga direct naar deze pagina en/of lees de korte handleiding voor meer informatie.

Veel bedrijven hebben zich aangesloten bij SponsorKliks. Dit varieert van Bol.com, Mediamarkt en de ANWB tot Booking.com, Blokker en de HEMA. Iedere keer als je een bestelling plaatst, gaat er dus een bepaald percentage van het bedrag rechtstreeks naar onze kas. En zeker bij grote aankoopbedragen kan dit veel geld voor het koor opleveren!

Er zijn voor jou als koper dus geen extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen en zo veel geld te verdienen voor Kempenkoor. Niet vergeten dus!
Alvast bedankt.