U kunt ons koor zonder bijkomende kosten steunen! Als u namelijk online een aankoop doet bij een van onderstaande winkels, gaat er automatisch een bepaald percentage van het bedrag rechtstreeks naar Kempenkoor. Er zijn voor u als koper dus geen extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt het?

• Selecteer de winkel van uw keuze hieronder.
  • Klik op de groene knop Bestel. U wordt dan automatisch doorgeleid naar de website van de winkel om daar uw bestelling te plaatsen.
  • U hoeft verder niets meer te doen. Er wordt nu automatisch een percentage van het bedrag dat u online besteedt, gestort op de rekening van het koor!

(U kunt dit ook doen door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com te gaan en deze stappen te volgen)

Alvast HARTELIJK DANK!