Voorproefje Matthäus

Concertagenda

Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten en uitvoeringen van Kempenkoor? Dat kan door het invullen van dit formulier. Je ontvangt een paar keer per jaar onze nieuwsbrief.

Voorproefje Matthäus

Kempenkoor nodigt je van harte uit voor een kijkje in de keuken van een ‘hard werkend’ koor. De avond heeft een interactief en educatief karakter. Je kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen gedurende de avond. Iedereen is welkom en aanmelding is niet nodig.

Datum: maandag 26 februari 2024
Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot
Tijden: 19:45 – 22:15 uur (vrije in- en uitloop)

Hoogtepunten Matthäus Passion Geldrop

Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de Matthäus Passion. In deze verkorte uitvoering hoor je alle koorwerken, uitgevoerd door Kempenkoor en Barokorkest La Sorpresa. Tenor Jan Van Elsacker vertelt het verhaal en zingt enkele recitatieven. Sopraan Rosa Ligtermoet zingt enkele beroemde aria’s. Het geheel staat onder leiding van dirigent Cees Wouters. De kaartverkoop begint op 1 december 2023.

Datum: maandag 25 maart 2024
Locatie: Heilige Brigidakerk, Geldrop
Tijden: 20:00 – 21:45 uur (geen pauze)
Kaarten: www.matthauspassionoirschot.nl

Matthäus Passion Oirschot

Ontdek de betovering van de Matthäus Passion in de Sint-Petrusbasiliek in Oirschot. Je hoort Kempenkoor, Jongenskoor Dalfsen en Barokorkest La Sorpresa, onder leiding van dirigent Cees Wouters. Solisten zijn: Jan Van Elsacker (tenor, Evangelist), Raoul Steffani (bas, Christus), Hilde Coppé (sopraan), Gerben van der Werf (altus), Stefan Leippe (tenor), Marcel van Dieren (bas) en Ralph Rousseau Meulenbroeks (viola da gamba).

Datum: woensdag 27 maart 2024
Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot
Tijden: 19:30 – 22:45 uur (met pauze)
Kaarten: www.matthauspassionoirschot.nl