Laden Evenementen

We hebben helaas moeten besluiten om deze uitvoering te verschuiven naar 29 maart 2021. Degenen die een kaartje hebben gekocht, ontvangen persoonlijk bericht. Zie de website van de Stichting Matthäus Passion voor meer informatie.

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kun je luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht. Solisten die avond zijn Rianne Wilbers (sopraan) en Peter Vos (tenor)

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen

Algemene website Stichting Matthäus Passion