Dit evenement is voorbij.

Op zondag 22 december brengen brengen wij samen met Veldhovens Mannenkoor een sfeervol Kerstconcert.

Locatie: Caeciliakerk, Dorpstraat 18, Veldhoven
Aanvang: 14.00 uur
Gratis entree (we zullen u echter om een vrijwillige bijdrage vragen. Zie hieronder voor meer informatie)

Kempenkoor staat onder leiding van Cees Wouters, het Veldhovens Mannenkoor heeft Rob Jacobs als dirigent. De begeleiding op de piano wordt verzorgd door Ad Broeksteeg.

Goed doel
In de pauze en na afloop van het concert kunt u worstenbroodjes, koffie, thee, glühwein en chocomel kopen. Tevens zal er een kerkdeurcollecte gehouden worden om dit concert te realiseren. Volgens traditie van het Veldhovens Mannenkoor gaat de netto opbrengst vervolgens naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Wereld Vredesvlam Veldhoven (World Peace Flame – Veldhoven). Deze stichting streeft naar het realiseren van een monumentale Wereldvredesvlam in Veldhoven, een monument om elkaar te ontmoeten en daarmee een brug naar vrede te slaan, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, seksuele geaardheid, religie of geloofsovertuiging.

We hopen u op 22 december in de Caeciliakerk te ontmoeten!