Concertagenda

We hebben helaas moeten besluiten om deze uitvoering te verschuiven naar 29 maart 2021. Degenen die een kaartje hebben gekocht, ontvangen persoonlijk bericht. Zie de website van de Stichting Matthäus Passion voor meer informatie.

Onder de naam “Hoogtepunten uit de Matthäus Passion” wordt op maandag 6 april 2020 een voorconcert – tevens generale repetitie – gegeven in een van de kerken in de Kempen. Deze verkorte versie is speciaal bedoeld om kennis te maken met het muziekstuk en is ook boeiend voor kinderen. Het koor en barokorkest zijn voltallig aanwezig. Tevens kun je luisteren naar enkele aria’s en wordt het verhaal toegelicht. Solisten die avond zijn Rianne Wilbers (sopraan) en Peter Vos (tenor)

Locatie: Sint-Clemenskerk, Gerwen

Algemene website Stichting Matthäus Passion

Matthäus Passion Oirschot 2020

8 april @ 19:30 - 22:45

We hebben helaas moeten besluiten om deze uitvoering te verschuiven naar 31 maart 2021. Degenen die een kaartje hebben gekocht, ontvangen persoonlijk bericht. Zie de website van de Stichting Matthäus Passion voor meer informatie.

Traditiegetrouw zingen wij op de woensdag vóór Pasen de Matthäus Passion in de prachtige basiliek van Oirschot. De 16e editie zal plaatsvinden op woensdag 8 april 2020. Samen met een barokorkest, jongenskoor en topsolisten belooft het weer een bijzondere uitvoering te worden.

Locatie: Sint-Petrusbasiliek, Oirschot

Met medewerking van:

Algemene website Stichting Matthäus Passion

Snuffelmarkt 27 september (nieuwe datum)

27 september @ 11:00 - 15:00

Snuffelmarkt!

De 32e editie van de jaarlijkse Snuffelmarkt vindt plaats op zondag 27 september 2020 (i.p.v. 15 maart). Het aanbod is zeer gevarieerd dus er is voor elk wat wils!

• Locatie: Gemeenschapshuis D’n Bond, Rapportstraat 29, Veldhoven
  • Openingstijden: 11.00 – 15.00 uur
  • Entree: 1 euro

Heb je bruikbare, schone spullen (mits in goede staat!) die je kwijt wil, dan kan je telefonisch een afspraak maken via nummer 040 – 253 8518 (of op 26 september op 06 – 1087 4552). De spullen worden dan op 26 september volgens afspraak bij je opgehaald. We nemen echter geen grote meubelen, tv’s, computers of witgoed aan!

Alvast bedankt!

Load More Events