Concertagenda

Onze agenda is momenteel onder voorbehoud i.v.m. de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
Wil je op de hoogte blijven van onze concerten? Stuur dan een e-mail naar info@kempenkoor.nl.

Snuffelmarkt 27 september (nieuwe datum)

27 september @ 11:00 - 15:00

Snuffelmarkt!

De 32e editie van de jaarlijkse Snuffelmarkt vindt plaats op zondag 27 september 2020 (i.p.v. 15 maart). Het aanbod is zeer gevarieerd dus er is voor elk wat wils!

• Locatie: Gemeenschapshuis D’n Bond, Rapportstraat 29, Veldhoven
  • Openingstijden: 11.00 – 15.00 uur
  • Entree: 1 euro

Heb je bruikbare, schone spullen (mits in goede staat!) die je kwijt wil, dan kan je telefonisch een afspraak maken via nummer 040 – 253 8518 (of op 26 september op 06 – 1087 4552). De spullen worden dan op 26 september volgens afspraak bij je opgehaald. We nemen echter geen grote meubelen, tv’s, computers of witgoed aan!

Alvast bedankt!

Op 12 en 19 december vindt ons traditionele Pieken met Kerst concert plaats i.s.m. Orkest Zuid.
Locatie: zowel Tilburg als Veldhoven. Op welke datum we in welke plaats te horen zijn, volgt t.z.t. op deze pagina.

Load More Events