Kempenkoor

Kempenkoor is een groot regionaal gemengd koor dat bestaat uit ambitieuze koorzangers en dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot een van de betere amateurkoren in Zuid-Nederland. Kempenkoor heeft een repertoire van barok tot nu en brengt avondvullende programma’s met professionele orkesten en solisten op de grotere podia. Het koor is opgericht in 1949 en heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst. Er wordt meegewerkt aan kunstprojecten van componisten, orkesten of programmamakers. Artistiek leider is Cees Wouters, die het koor al zo’n 30 jaar leidt.

Wil je graag lid worden of een keer komen kijken zodra we onze activiteiten hervatten? Dat kan! Meld je aan via dit formulier!

Wist je al dat je Kempenkoor financieel kan steunen zonder dat het je iets kost? Als je namelijk online een aankoop doet bij een van de geregistreerde winkels die zijn aangesloten bij SponsorKliks – en dat zijn er veel! – gaat er automatisch een bepaald percentage van het aankoopbedrag rechtstreeks naar Kempenkoor. Er zijn voor jou als koper dus géén extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen. En dit gaat ook nog eens heel makkelijk.
Alvast hartelijk dank!

 

    
Kempenkoor is initiatiefnemer van de jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion in Oirschot.

Vanwege het coronavirus hebben we de uitvoeringen van 2021 helaas weer moeten annuleren, maar de traditie gaat door in 2022! De uitvoeringen zijn gepland op maandag 11 april en woensdag 13 april 2022. De kaartverkoop hiervoor start in de zomer van 2021.

Wil je graag op de hoogte blijven via de nieuwsbrief? Word dan abonnee.

Secretariaat: 040-2549145 | stichting@matthauspassionoirschot.nl | www.matthauspassionoirschot.nl
Persbericht Oirschot | Persbericht Gerwen