Wij gaan op 24 augustus weer van start met de repetities! Deze vinden voorlopig plaats in De Schalm in Veldhoven.

‘Kempenkoor, een koor om bij te zingen’

Het koor repeteert op de maandagavond in Gemeenschapshuis D’n Bond aan de Rapportstraat in Veldhoven. De repetitietijden zijn van 19.45 tot 22.15 uur, inclusief een kwartier koorscholing of stemvorming. Tijdens de koffiepauze en na afloop van elke repetitie wordt er gezellig bijgepraat aan de bar.

Werkwijze: elk nieuw project start met studiebestanden en gescheiden partijrepetities. De laatste maanden voor de uitvoering wordt vooral gewerkt aan de interpretatie en de totale afwerking. Enkele keren per jaar worden extra repetitiedagen of -avonden gepland.

Interesse in het koor? Je hoeft geen ervaring te hebben. Kom gewoon een repetitie meedoen. Daarna vragen we je pas of je lid wil worden en een stemtest wil doen.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@kempenkoor.nl onder opgave van je naam, adresgegevens, eventuele repertoirekennis en je stemsoort. Of gebruik onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marlies Verbakel, secretaris van Kempenkoor. Dat kan per telefoon (040 254 0631) of via info@kempenkoor.nl.

We kijken uit naar je komst. Tot gauw!

[contact-form-7 id=”6097″ title=”Contactformulier NL”]