Wist je al dat je Kempenkoor kan steunen zonder dat het je iets kost? Als je namelijk online een aankoop doet bij een van onderstaande winkels, gaat er automatisch een bepaald percentage van het aankoopbedrag rechtstreeks naar Kempenkoor. Er zijn voor jou als koper dus geen extra kosten aan verbonden. Alleen een heel kleine moeite om via SponsorKliks een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt het?

N.B.: Mocht je eerst een pop-up screen krijgen met de tekst “Hoeveel heeft Kempenkoor al verdiend”, dan mag je gewoon op Sluiten klikken.

• Selecteer hieronder de winkel van je keuze.
  • Klik op de groene Bestel-knop. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar de website van de winkel om daar je bestelling te plaatsen.
  • Dit was het. Je hoeft verder niets meer te doen. Er wordt nu automatisch een percentage van het bedrag dat je online hebt besteedt, gestort op de rekening van het koor!

(Je kunt dit ook doen door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com te gaan en deze stappen te volgen)

Alvast HARTELIJK DANK!